2022-02-08 07:49:56• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Ne hagyd, hogy kihasználjanak!

Napi horoszkóp február 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint kedden a Hold és a Nap-Szaturnusz együttállása hat, ami bizony kissé magányossá tehet. Lehet, hogy ez csak egy rossz érzés, és valójában nincs rá okod, de akkor is tegyél ellene. Ha felkeresed a barátaidat, akkor láthatod majd, hogy mindenki nagy örömmel fogad!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Feszültség alakulhat ki közted és a párod között. Ne szítsd tovább a viszonyokat hiábavaló kritizálással, hatalmi harcokkal. Legyél megértő, és barátságos. És próbálj meg segíteni. Hálás lesz neked.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Minden a képzelettel kezdődik. Ha úgy érzed, hogy minden szerencsétlen körülötted, akkor ez lehet, hogy csupán a te elmédben van így. Próbálj meg a jó dolgokra koncentrálni, mert a pozitív gondolkodással teremteni is lehet.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold és a Nap-Szaturnusz hatása, hogy kissé elszigeteltnek érzed magad, és ettől sértődékenyebb is vagy a szokásosnál. Próbálj valami lélekemelő örömforrást találni, mert ma felerősödhetnek szorongásaid, ha túl sok időt/üresjáratot hagysz erre.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Egy váratlan, és csaknem hihetetlen, de nagyon jó fordulat köszönthet az Oroszlánokra a mai napon. Érzelmi téren is örvendezhetsz, mert sok szeretetben, melegségben lesz részed. Valaki, akiről nem tudtad, hogy vonzódik-e hozzád, most kiderül, hogy egyenesen rajong érted.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Családi életedben valami talán nem úgy alakul, ahogy azt szeretnéd. Te folyton a tökéletességre törekszel, de most mégis belátónak kell lenned. A türelem legyen a fegyvered. A végén még jobban is alakulhatnak a dolgaid, mint azt remélted.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ne hagyd, hogy kihasználjanak! Valaki talán csak azért mutat barátságot feléd, mert valami hátsó szándéka van veled, amit most nem látsz át teljesen. Legyél óvatos, és hagyatkozz a megérzéseidre embertársaid kiismerésében.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Magánéleted kellemesen alakulhat ma. Szükséged is lenne már egy kis gyengédségre, bársonyos kényeztetésre. Talán csak annyit kéne tenned, hogy ehhez alakítod a körülményeket. Forró fürdő, bor, puha párnák...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nagy szükséged van arra, hogy érezd, szabadon dönthetsz. Csak egy apróság, talán a külsején egy kis változtatás, vagy bármi, ami a szabályok áthágása felé mutat. Csak, hogy érezd, nem sablonok szerint élsz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz hatására ma még nagyobb súllyal nyomják a válladat a kötelességeid, és azt tapasztalod, hogy mindenki tőled várja a problémái megoldását. Ha sikerül valahogy pozitív módon megélned ezt az energiát, akkor viszont azt tapasztalhatod, hogy belső erőd csak még jobban megnövekszik ettől. Teher alatt nő a pálma...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Sok kellemetlenségben lehet részed, az emberek, és a felmerülő ügyek egyaránt bosszantóak és zavarba ejtők. Azért korántsem minden olyan rossz, mint amilyennek elsőre megpillantod. Gondolj arra, hogy mindig van választásod.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ma nem lehetsz szórakozott: rengeteg dolgod van, és álmodozásoddal nagy gubancot okozhatsz életedben. Ám, hogy mégse érezze hiábavalónak az életét, tegyen valami olyat, amire már régóta vágytál, de eddig nem engedted meg magának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: